Rólunk írták

Csokonais sikerek a versenyeken

VE : 2021. 05. 11.
Forrás
Somogyi Hírlap
Megjelenés dátuma

Újabb versenysikereket értek el a Csokonais diákok a Szivárványhíd és a Bendegúz tudásbajnokságon és a Jakucs László nemzetközi földrajzversenyen Füstös Judit és Füstös János az első fordulóból a középdöntőbe kerültek.

Történelemórán a Csokonaisok

kvtadmin : 2019. 05. 07.
Forrás
Somogyi Hírlap
Megjelenés dátuma
2019-ben Csurgó adott otthont a Festetics-városok találkozójának. A rendezvényt a Festetics-család tagja is megtisztelte. A nívós esemény műveltségi versenyén a második és harmadik helyezést hozták el a Csokonai gimnázium csapatai. Az országos levelezős Biblia versenyen a 45 versenyző csapat közül a csurgóiak hozták el az első helyet.

Szerencséje kovácsa a családja

kvtadmin : 2019. 04. 09.
Forrás
Somogyi Hírlap
Megjelenés dátuma
Füstös Judit 9. évfolyampos diák a Tudományos Diákkörök országos döntőjébe jutott a " Családom a szerencsém kovácsa" című dolgozatával és szépen helytállt a bemutatott munkájával. A közel 120 csapatból 16. helyen végeztek az MNB és a Corvinus Egyetem által meghírdetett versenyben a csokonais diákok.

pacsirták és vonósok

kvtadmin : 2019. 03. 01.
Forrás
Somogyi Hírlap
Megjelenés dátuma
Iskolába csalogató farsangi álarcokat készítettek a gyerekek. Majd filmharmónia koncerten vettek részt a felső tagozatosok és a gimnazisták, ahol a Harmónia Vonósötös szórakoztatta a hallgatóságot.

Iskola kalácsból

kvtadmin : 2018. 12. 21.
Forrás
Somogyi Hírlap
Megjelenés dátuma
Nem maradtak ki a mézeskalács készítésből a tanárok és a diákok sem, hiszen együtt sütötték ki az ősi iskolájukat méretarányosan ábrázoló karácsonyi édességet.